Kinderen kunnen weer inschrijven voor Hiep-Hoi.
Kinderen kunnen weer inschrijven voor Hiep-Hoi. Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Inschrijvingen Hiep-Hoi weer geopend

Activiteiten & Evenementen

Inschrijvingen Hiep-Hoi weer geopend

Beek en Donk - De organisatie van kindervakantieweek Hiep-Hoi is weer in volle gang bezig met alle voorbereidingen. Zitten jullie net als de organisatie te wachten op een hele gezellige Hiep-Hoi week? Dat komt goed uit want…. De inschrijvingen zijn geopend.

Wat de organisatie dit jaar allemaal van plan is, dat blijft natuurlijk nog een klein geheimpje. Een ding is zeker: leuk word het zeker. Dus schrijf je snel in. Want bij zijn is mee maken. De tarieven zijn gelijk gebleven namelijk: 1ste kind € 22,50, 2de kind € 44, 3de kind € 64, 4de kind € 84. Vanaf 26 april gaat het duurdere tarief in. Dit geld tot 17 mei daarna zijn de inschrijvingen gesloten.

De kinderen die zich vorig jaar al inschrijven hadden en het hebben laten staan voor dit jaar, hoeven niks meer te doen. Die kinderen zijn al automatische ingeschreven voor dit jaar. Ook de vrijwilligers zijn natuurlijk weer hard nodig. Dus kun je een ochtend een middag of zelfs de hele week helpen? Schrijf je dan ook in via het vrijwilligersinschrijfformulier op de website.Het blijft misschien een beetje onzeker wat het dit jaar gaat brengen, maar de organisatie houdt de moed hoog en hopelijk kan iedereen dit jaar een spetterende week neer zetten. Mocht het anders lopen, horen jullie dit natuurlijk. Ga naar www.hiephoibeekendonk.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier!