In de kerstvakantie waren er ook volop activiteiten voor de kinderen.
In de kerstvakantie waren er ook volop activiteiten voor de kinderen. Foto: Mark Barten

Junior Laarbeek Actief weer volop actief

Algemeen

Laarbeek - In het eerste gedeelte van het jaar zijn er een aantal junioren helaas gestopt bij Junior Laarbeek Actief. Er is daarna een aanvraag verzonden op social media en al vlug kwam er antwoord van een aantal kinderen. Er zijn vijf junioren erbij gekomen namelijk: Nikki uit Mariahout, Stan uit Lieshout, Tim uit Lieshout, Tim uit Beek en Donk, Marijn uit Beek en Donk. Deze vijf nieuwe junioren gaan Junior Laarbeek Actief versterken en ze zijn ook te zien bij de vakantieactiviteiten. Misschien heb je er al een paar gezien. Ze hebben ook met de kerstvakantieactiviteiten geholpen.

Tijdens de carnavalsvakantie zijn er ook weer volop activiteiten. Vanuit Laarbeek Actief is er een thema gekomen om de activiteiten op te baseren. Het thema is: Circus. De junioren gaan spelletjes verzinnen omtrent het thema. Verder trekken de junioren een leuk carnavalspak aan en er komt ook een ballonenclown. Er zijn nog andere leuke activiteiten in de carnavalsvakantie waarbij de junioren ook meehelpen.

Inschrijven
De inschrijvingen zijn al begonnen en er zijn nog een aantal activiteiten waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Ook bij de activiteit van de junioren kun je je nog inschrijven. Vind jij het leuk of denkt u dat uw zoontje of dochter het leuk vindt om samen met Junior Laarbeek Actief te sporten en bewegen? Geef dan snel op via www.laarbeekactief.nl.

Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebook-pagina: Laarbeek Actief, of ga naar www.laarbeekactief.nl. Kijk ook op de Instagram-pagina van Laarbeek Actief en van Junior Laarbeek actief. Hier blijf je op de hoogte en vindt je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij het onderstaande email-adres: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl