Ganzegatse Hofkapel.
Ganzegatse Hofkapel.

Ganzegatse Bingo, vol muziek en gezelligheid

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Op zaterdag 13 februari start om 19.30 uur de live-uitzending van de Hilarische Carnavalsbingo van Ganzegat. “De bingo start om 20.00 uur, maar ook in het voorprogramma hebben we leuke entertainment. Zo laten de Ganzegats Hofkapel en The PartyCrashers van zich horen. Ook komen foto’s van het afgelopen jaar in beeld. Het is echt de moeite waard om op tijd in te schakelen!”, vertelt Paul Geene van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat (SOCG).

De bingokaarten voor de Hilarische Carnavalsbingo zijn verkrijgbaar bij de Boerenbond in Aarle-Rixtel voor € 7,50 per stuk. Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat organiseert samen met Aarle Onderneemt de live-uitzending. Jantine de Jongh, voorzitter Aarle Onderneemt: “Onze leden hebben gezorgd voor mooie verschillende prijzen. Met als hoofdprijs een fiets, dus er valt ook echt iets te winnen tijdens de bingo!” Ook is er aandacht voor de Aarlese ondernemers. “We hebben een bijzonder jaar achter de rug en lang niet voor iedereen is het makkelijk geweest. Daar staan we even bij stil, maar we laten ook zien dat we samen de schouders eronder zetten!”

Muzikale avond
De Hilarische Carnavalsbingo Ganzegat wordt gepresenteerd door Edwin van der Toolen, bekend van het tv-programma All Together Now op RTL4. Paul: “Edwin staat bekend als de Bingokoning. Hij gaat ons muzikaal door alle nummers heen brengen, van échte carnavalskrakers tot gezellige meezingers. En voor het winnen van prijzen hoef je niet eens altijd bingo te hebben!” Alle verkochte bingokaarten doen automatisch mee met de loterij. Ook zijn er een aantal spelletjes, waarbij de snelste beller met het juiste antwoord een prijs wint. En de PartyCrashers zorgen voor de afsluiting van de uitzending. “Gegarandeerd een avond met gezelligheid en veel muziek.”

Om 19.30 uur start de live-uitzending. Die is te bekijken via de website van SOCG: www.ganzegat.nl en Aarle Onderneemt: www.aarleonderneemt.nl.