De jeugdbingo bij BC Mixed.
De jeugdbingo bij BC Mixed.

Carnavalsbingo bij BC Mixed

Sport

Beek en Donk – In deze online-tijden is bingo een populair spelletje. Zo ook bij Badmintonclub Mixed. Het afgelopen carnavalsweekend stond daarom in het teken van carnavalsbingo. Op vrijdag 12 februari waren de senioren aan de beurt. Zondag 14 februari verschenen de jeugdleden in hun carnavalsoutfit op het computerscherm. Twee gezellige momenten waarbij de leden elkaar toch weer even gezien hebben. En het animo was groot.

Het idee van de bingo tijdens carnaval kwam uit de koker van de jeugdcommissie. In een iets gewijzigd format werd al snel besloten om dit ook voor de senioren te organiseren. De deelnemers, bij de senioren maar liefst 48 stuks, kregen vooraf allemaal een feestpakket thuisbezorgd. Hierin zaten enkele lekkere versnaperingen, carnavalsversiering en natuurlijk de bingokaarten. Om 20.00 uur was het dan zover, de start van de muziekbingo. De deelnemers kregen een carnavals-hit te horen. Ze moesten zelf uitzoeken om welk liedje het ging. Dat konden ze terugvinden op een meegeleverde lijst van negentig nummers. Vervolgens konden ze het bijbehorende nummer afstrepen op hun bingokaart. Er werd vooral veel gedanst en gehost achter de schermen, want het waren allemaal zeer herkenbare nummers. De organisatie kon vooraf niet precies inschatten hoe lang het spelen van een kaart ging duren. Maar na bijna vier uur feestbingo was de eerste volle kaart en feit en werd besloten om het bij een kaart te laten. Er waren in totaal vier prijswinnaars die allemaal hun prijs nog gaan ontvangen. Enkele deelnemers zijn nog tot in de vroege uurtjes doorgegaan.

Jeugdbingo
Valentijnsdag 14 februari was de dag van de jeugdbingo van BC Mixed. Ook de jeugdcommissie had gezorgd voor een feestpakket voor iedere deelnemer. Serpentines, een roltoeter, chips, chocomel en natuurlijk een bingokaart. De kinderen hadden zich allemaal prachtig verkleed en hun huis versierd. Toen om 15.00 uur alle 55 deelnemers waren ingelogd kon de bingo beginnen. Met een lekker carnavalsmuziekje op de achtergrond vlogen de bingogetallen over het scherm. Al snel viel de eerste bingo. De jeugdcommissie had prachtige prijzen geregeld waar de winnaar een keuze uit kon maken. In totaal waren er zes prijswinnaars voor de bingo. Die krijgen binnenkort hun prijs thuisbezorgd. Ook was er een prijs in de vorm van een snoepzak voor de mooiste verkleedpartij. Die ging naar Ciske in haar eenhoornoutfit. Voor beelden en foto’s van de bingo kijk je op de Facebook- en Instagrampagina’s van Badmintonclub Mixed.

Ook de volwassen leden beleefden een gezellige bingo.