Stan van Vijfeijken
Stan van Vijfeijken

Dorpsraad Lieshout zoekt contact met achterban

Algemeen

Lieshout - Dorpsraad Lieshout wil graag een nauwer contact met haar achterban opbouwen. In haar beleidsplan heeft de dorpsraad daarom opgenomen dat ze een klankbordgroep wil gaan opbouwen. Wil jij ook deel uitmaken van dit opinie-panel ? Meld je dan aan via www.dorpsraad-lieshout.nl zodat je vragen kunt krijgen en je mening kunt geven. Dorpsraad Lieshout kan jouw mening dan óók meenemen.

Dorpsraad Lieshout heeft nogal wat aandachtsgebieden. Zo zijn er vaste aandachtsgebieden als wonen, zorg en welzijn, verkeer en verkeersveiligheid, (winkel)voorzieningen en zijn er ook tijdelijke aandachtsgebieden voor actuele (leefbaarheids)initiatieven. Communicatie is daarbij steeds een belangrijk middel omdat de Dorpsraad gevraagd en ongevraagd advies mag geven aan overheidsinstanties. En daarvoor is het goed te weten wat er speelt in het dorp en/of wat de mening over bepaalde onderwerpen is. Om die reden wil de Dorpsraad Lieshout graag gevoed worden met die meningen en wil ze vragen kunnen stellen zodat zij de mening van de dorpelingen kan uitdragen. Binnen Dorpsraad Lieshout heeft Stan van Vijfeijken het aandachtsgebied communicatie in zijn portefeuille.

Klankbordgroep
Dorpsraad Lieshout gaat voor dit doel een klankbordgroep oprichten. In dat opinie-panel wil zij graag iedereen hebben zitten die iets vindt van Lieshout. Het zou ideaal zijn als deze klankbordgroep breed en divers is samengesteld, zodat zij de mening van alle dorpsbewoners kan weergeven. Belangrijk hierbij is dat de leden iets vinden van een actueel onderwerp, zodat ze feedback geven op concrete vragen, waar de Dorpsraad Lieshout weer wat mee kan doen.

Geef uw mening
Dorpsraad Lieshout gaat vanaf heden starten met de opbouw van deze klankbordgroep. Vanwege privacy-redenen is deelnemen hieraan heel erg eenvoudig: Dorpsraad Lieshout wil enkel uw naam en e-mailadres weten, zodat zij u kan bereiken en vragen kan voorleggen. De klankbordgroep zal af en toe één of enkele vragen voorgelegd krijgen: dus veel werk zal dit niet met zich meebrengen, maar een antwoord of een mening geven, als dat gevraagd wordt, is wél van groot belang. Als lid van de klankbordgroep ontvangt u óók wekelijks de Nieuwsbrief van Dorpsraad Lieshout, zodat u steeds als eerste geïnformeerd bent over actuele zaken waar Dorpsraad Lieshout mee bezig is.