Wim Daniëls
Wim Daniëls Foto: Hennie Antonis

Ons Tejater annuleert voorstelling Wim Daniëls en familievoorstelling

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - In verband met de huidige lockdown kan op dit moment geen enkele voorstelling in Ons Tejater door gaan. De organisatie vindt dit ontzettend jammer, maar het is even niet anders.

De familievoorstelling 'The Magic Circus Show' present by: Evert van Asselt van zondag 28 februari wordt daarom geannuleerd. Ook de reeds verplaatste voorstelling van Wim Daniëls van 31 oktober 2020 naar 6 maart moet helaas wederom worden geannuleerd.

De organisatie is druk bezig met het programma van het seizoen 2021-2022 en hoopt daarbij zowel de familievoorstelling 'The magic Circus Show' als de voorstelling van 'Koken met Taal' van Wim Daniëls in Ons Tejater te kunnen verwelkomen. U kunt dan weer opnieuw reserveren. Degenen die online tickets gereserveerd hebben van bovenstaande voorstellingen, zijn reeds via mail op de hoogte gebracht. Mocht u onverhoopt geen mail ontvangen hebben, laat het dan even weten via info@onstejater.nl. Het bedrag van de door u betaalde tickets voor deze voorstellingen zal binnenkort op uw bankrekening worden teruggestort.