Vlnr: Nicole, Stan en Kees Krijnen
Vlnr: Nicole, Stan en Kees Krijnen Foto: Mark Barten

“SNK Tuindesign is een echt familiebedrijf”

Zakelijk advertorial

Aarle-Rixtel - De SNK Groep uit Aarle-Rixtel richt zich naast het ontwerpen en aanleggen van outdoor speel- en sportplaatsen ook op het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen en bedrijfsbuitenruimten. GoedeMorgen Media werd ingeschakeld om deze tak van hun familiebedrijf helder uit te lichten in de vorm van een nieuwe website. Stan Krijnen licht een en ander graag nog even nader toe.

Familiebedrijf
Stan: “SNK Tuindesign is een echt familiebedrijf. Ik zet me samen met vader Kees en moeder Nicole dagelijks met hart en ziel in voor onze klanten. We houden het graag persoonlijk en pakken stevig door. Met een achtergrond in tuin- en landschapsarchitectuur en meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen, hebben we alle expertise in huis om op praktische, kundige en vooral persoonlijke wijze ieders tuinwensen te verwezenlijken.”

Werkwijze
“Het tuinadvies is de rode draad in het hele proces”, legt Stan uit. “We starten met een persoonlijke kennismaking. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend. Zijn we het samen eens, dan gaan we aan de slag en stellen een offerte op en we zetten de wensen om in een schetsontwerp. Dit schetsontwerp bespreken we met onze klant en na akkoord, maken wij een professioneel ontwerp in 3D. Tot zover de ontwerpfase. Vervolgens komt de realisatiefase. Hierin leggen we contact met onze ervaren en betrouwbare samenwerkingspartners en zij gaan direct aan de slag. Behalve het opstellen van het tuinplan is het onze taak (en die nemen we heel serieus) om de vinger aan de pols te houden. Als onafhankelijk tuindesigner kunnen wij tijdens de uitvoering telkens uitleggen wie waarmee bezig is en dat zien wij als een groot voordeel voor onze klanten.”

Nieuwe website: www.snktuindesign.nl 
Vanaf deze week is de nieuwe website in de lucht. “Behalve alle praktische informatie vind je hier ook een impressie van allerlei door ons ontworpen tuinen en/of bedrijfsbuitenruimten en de allernieuwste trends op het gebied van tuinstyling ter inspiratie. Een bezoekje meer dan waard, zou ik zeggen!”, aldus een tevreden Stan.

SNK Tuindesign
De Malthezer 13, Aarle-Rixtel
tel. 06-13022191