De beweegtuin in Lieshout.
De beweegtuin in Lieshout.

Sporten in de beweegtuin, nog niet voor iedereen

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - 'Helaas nog niet voor ons in de beweegtuinen in Laarbeek'. Zo werd er gereageerd door bewegers van verschillende beweegtuinen in Laarbeek. Tot 27 jaar mag je buiten in groepen sporten. ‘Hadden ze dat maar omgedraaid 72’. Iedereen is het erover eens. Sporten is belangrijk en al zeker als je ouder wordt.

Vitaliteit is erg belangrijk. Zorgen dat je gezond en fit oud kan worden en dat zo lang mogelijk zonder externe hulp. Daar droomt iedereen van natuurlijk. Regelmatig sporten helpt hier enorm bij. En naast dat het goed is voor je lichaam is het zeker net zo goed voor je sociale contacten. Beweegtuinen zijn hier ook de perfecte combinatie van. Onder (professionele) begeleiding sporten en kletsen met anderen. Helaas is dit nu nog niet mogelijk door de coronaregels. Laarbeek Actief vindt het wel belangrijk dat iedereen kan blijven sporten, daarom heeft het beweegboekjes en video’s gemaakt zodat iedereen thuis lekker kan blijven sporten.

Helaas zijn de zes weken waarin elke week een nieuwe beweegvideo werd getoond weer voorbij. Maar treur niet, gelukkig zijn deze nog terug te vinden op de verschillende sociale media van Laarbeek Actief en kun je de video’s terugkijken wanneer je maar wilt. Zo zijn ook de beweegboekjes nog te downloaden op de site van Laarbeek Actief. Thuis sporten is niet ideaal en Laarbeek Actief weet dat een groot deel van de bewegers naar de beweegtuin komen voor de gezelligheid. Het hele team van Laarbeek Actief probeert er voor te zorgen dat je op een prettige manier toch thuis kunt blijven bewegen.

Kijk op de site voor meer informatie, activiteiten en alle links en video’s www.Laarbeekactief.nl