Tiny Vogels brengt de puzzelboekjes rond.
Tiny Vogels brengt de puzzelboekjes rond.

Seniorenvereniging Beek en Donk zorgt voor veel puzzelplezier

Algemeen

Beek en Donk - Als verrassing hebben alle leden van seniorenvereniging Beek en Donk vorige week een mooie attentie thuisbezorgd gekregen in de vorm van een dik puzzelboek. Een sticker verraadde de afkomst en had een tintje van Pasen.

Activiteiten kunnen al een hele tijd niet doorgaan en daarom kreeg iedereen iets om thuis actief mee bezig te zijn. Zo voelt iedereen zich toch een beetje verbonden met elkaar. Uit de reacties bleek dat het erg werd gewaardeerd. Het bestuur hoopt dan ook dat de vele fervente puzzelaars lekker aan de slag gaan en dat degenen die deze bezigheid nooit uitoefenen, hiermee toch aangespoord worden. Logistiek was het nog een hele operatie maar alle bezorgers waren graag bereid een ronde extra voor hun rekening te nemen. En dat niet alleen: ook heel wat gewicht mee te zeulen. Alles verliep voorspoedig zodat alle ruim 700 leden hun hersens eens flink kunnen laten kraken. Fantastisch dat het bestuur altijd een beroep op de bezorgers kan doen. Trouwens ook zonder alle andere vrijwilligers kan de seniorenvereniging niet en ze zijn straks hard nodig als men weer kan opstarten.

Het puzzelboek werd overigens besteld bij een lokale kantoorboekhandel en ook de sticker werd gemaakt door een drukker uit Beek en Donk. Voor meer informatie: zie onze website www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.