Afbeelding

Scouting Aarle-Rixtel brengt potgrond aan huis

Algemeen

Aarle-Rixtel - Na vorig jaar noodgedwongen een jaar te hebben moeten overslaan, is Scouting Aarle-Rixtel weer terug met de jaarlijkse lente-actie. Vanwege de gezondheidscrisis verloopt de actie dit jaar anders dan andere jaren. 

De focus ligt dit jaar volledig op de verkoop van potgrond. Natuurlijk brengt de scouting de potgrond bij u thuis, zodat u niet zelf hoeft te sjouwen met de zware zakken.

Vanwege de geldende maatregelen gaat de verkoop dit jaar op een andere manier dan gebruikelijk. Zo bellen de leden dit jaar niet huis-aan-huis aan, maar dient u de potgrond vooraf online te bestellen. Bestellingen kunnen worden geplaatst in de tijdelijke webshop van Scouting Aarle-Rixtel (www.scoutingaarlerixtel.nl/potgrond). Voor de betaling kan worden gekozen voor betaling via iDEAL of voor contante betaling bij aflevering.

De prijs van één zak potgrond is €4,00 en drie zakken hebben een extra voordelige prijs van €10,00. De opbrengsten van deze actie komen ten goede aan de activiteiten van de verschillende speltakken, welke sinds de carnavalsvakantie weer elke week groep draaien op de blokhut.

Bestellen kan tot en met tot en met aanstaande zondag (14 maart). De potgrond zal vervolgens worden geleverd op zaterdag 27 maart (alleen in Aarle-Rixtel). Indien u met iDEAL betaalt hoeft u niet thuis te blijven, we zullen de zakken in dat geval aan uw poort of voordeur achterlaten.