De beweegtuin in Beek en Donk.
De beweegtuin in Beek en Donk.

Begeleiding in de Beweegtuinen van Laarbeek

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Het beweegtuin-seizoen gaat weer langzaam van start. Vanaf dinsdag 16 maart kan men weer aan de gang in groepjes van vier personen. Weer lekker sporten en bijkletsen waarbij er zeker rekening wordt gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Laarbeek Actief zorgt voor begeleiding in Lieshout, Mariahout en Beek en Donk. 

En dat gaat er als volgt aan toe, legt Jaccy van den Enden van Laarbeek Actief uit. “We doen de warming-up op anderhalve meter afstand en zodra we naar de toestellen gaan, komen de handschoentjes tevoorschijn. De tussenactiviteit word verplaatst naar het grasveldje tegenover de beweegtuin en het kwartiertje wandelen op het laatst doen we in een treintje. Met behulp van stagiaires en medewerkers van Laarbeek Actief en vrijwilligers gaan wij er dit jaar een top jaar van maken met zijn allen.”

Op de website www.laarbeekactief.nl staan ook beweegfilmpjes en beweegboekjes om thuis in beweging te blijven. Wil jij ook een beetje fit blijven tijdens deze coronatijd? Iedereen is welkom in de beweegtuinen.

Beweegtuin planning Laarbeek:
Beek en Donk
Maandag en donderdag van 10.15-11.00 uur

Lieshout
Dinsdag en vrijdag van 10.00-11.00 uur

Mariahout
Woensdag 10.00-11.00 uur