Floor Martens was de winnares van de sushi-workshop.
Floor Martens was de winnares van de sushi-workshop.

Online sushi workshop voor de jeugd

Algemeen

Laarbeek - Het jongerenwerk van de LEVgroep Laarbeek heeft in samenwerking met Sushi 8 Beek en Donk tijdens de lockdown een online sushi workshop georganiseerd. In tijden van de lockdown en de avondklok verveelt de jeugd zich, op deze manier wil men de jeugd toch iets leuks aanbieden.

Na vele positieve reacties van zowel jeugd als ouders is het tijd voor een vervolg. Om de jongeren uirt Aarle-Rixtel deel te laten nemen sluit ook tienerwerk Cendra uit Aarle-Rixtel aan, hierdoor kan jongerenwerk van de LEVgroep voor het dubbele aantal jongeren een leuke, leerzame en niet te vergeten lekkere workshop aanbieden.

30 jongeren uit de gemeente Laarbeek kunnen voor een kleine eigen bijdrage van € 2,50 deelnemen aan de compleet verzorgde online workshop. Op 15 maart kunnen de jongeren hun pakketje met verse producten ophalen bij Sushi 8 in Beek en Donk of tienerwerk Cendra in Aarle-Rixtel. Via het email-adres waarmee ze zich hebben opgegeven krijgen de jongeren een link voor de livestream. Om 18.00 uur begint we de workshop en ongeveer een uurtje later is het tijd om lekker te genieten van de zelfgemaakte sushi. Opgeven kan via de website van Laarbeek actief: www.laarbeekactief.nl