Op de nieuwe website (www.laarbeekonderneemt.nl) zijn alle vorige edities te vinden.
Op de nieuwe website (www.laarbeekonderneemt.nl) zijn alle vorige edities te vinden.

Nieuwe website voor magazine Laarbeek Onderneemt

Zakelijk

Laarbeek – Twee keer per jaar valt Laarbeek Onderneemt op de deurmat. Het is dé glossy voor bedrijvig Laarbeek. Op donderdag 22 april verschijnt de 7e editie. GoedeMorgen Media is uitgever van dit huis-aan-huis businessblad, dat ook in april een oplage van 14.000 exemplaren heeft. Vandaag vindt de lancering van de nieuwe website plaats, waarop alle edities in PDF te vinden zijn: www.laarbeekonderneemt.nl.

“In de afgelopen jaren heeft Laarbeek Onderneemt zich als merknaam gevestigd in onze gemeente. Inwoners en ondernemers kijken uit naar het magazine dat tweejaarlijks in de bus valt”, licht Hester Verduin, marketing en advies GoedeMorgen Media, aan. “In elke editie presenteren en profileren Laarbeekse bedrijven zich. Dit allen gebundeld in een chique magazine, waarmee we Laarbeek op de kaart zetten.”

Nieuwe websites
Tot nu toe waren alle edities nog niet online in PDF op één website terug te vinden. Hester: “Wij vinden het een meerwaarde voor ondernemers en inwoners om een site te bieden, waarop zij dit product kunnen bekijken en binnen handbereik alle edities in PDF bij zich hebben. Daarom is er een nieuwe website gemaakt. Nieuwsgierig? Ga dan naar www.laarbeekonderneemt.nl

Zevende editie
Zoals gezegd, verschijnt donderdag 22 april de zevende editie. “Hierin presenteren zich weer diverse Laarbeekse ondernemers, ieder met een eigen, interessant verhaal. Het belooft weer een fantastisch magazine te worden. We hopen dat inwoners en ondernemers dit blad weer met veel plezier gaan lezen”, aldus Hester.

Ben jij ondernemer en wil je ook graag jouw (ondernemers)verhaal kwijt in Laarbeek Onderneemt? Neem dan contact op met Hester. Mail: info@goedemorgenreclame.nl. Tel: 0492-832182.