De junioren van Laarbeek Actief in overleg.
De junioren van Laarbeek Actief in overleg.

Junior Laarbeek Actief is volop actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - In de carnavalsvakantie hadden de Junioren van Laarbeek Actief op maandag een activiteit georganiseerd voor kinderen uit groep 1 en 2. De activiteit verliep goed en was ook erg leuk. Als verrassing voor de kinderen hadden de Junioren een clown geregeld die ballonnen kwam opblazen. Iedereen kreeg een ballon en mocht die ook mee naar huis nemen. Er zat wel een ding tegen en dat was het weer. Het regende en de sommige kinderen hadden het erg koud, maar dat mocht de pret niet bederven en toch vonden ze het leuk. Kort gezegd een geslaagde activiteit van de Junioren. 

Begin dit jaar heeft Laarbeek Actief een bijdrage gesponsord gekregen van de dorpsraden uit de gemeente Laarbeek. Van de bijdrage gaat Junior Laarbeek Actief materialen en dingen huren voor in de vakantie. Zo wordt een activiteit van de Junioren nog spectaculairder en indrukwekkender voor de kinderen. Verder zorgt Laarbeek Actief voor drinken en een gezonde snack tijdens de bijeenkomsten. Laarbeek Actief wil de dorpsraden erg bedanken voor de bijdrage, want nu kunnen de Junioren iets moois bij een activiteit neer zetten.

Meivakantie
In de mei vakantie bestaat Laarbeek Actief vijf jaar. Natuurlijk zijn de Junioren ook aanwezig bij het vijfjarig bestaan. Tijdens het evenement zijn de Junioren op maandag en op woensdag aanwezig om Laarbeek Actief te ondersteunen. Op woensdag 5 mei heeft Laarbeek Actief ook iets georganiseerd. Wat dat is blijft nog een verrassing. Aanmelden voor de activiteiten kan vanaf maandag 22 maart, om 18.00 uur. De inschrijving sluit op maandag 19 april, 18.00 uur. Wees er snel bij, want vol = vol.

Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebook-pagina: Laarbeek Actief, of ga naar www.laarbeekactief.nl. Kijk ook op de Instagram-pagina van Laarbeek Actief en van Junior Laarbeek actief.
Hier blijf je op de hoogte en vind je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij jaccy.vandenenden@levgroep.nl.