Afbeelding

Vijf jubilarissen bij de Zonnebloem afdeling Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Ondanks alle coronaperikelen heeft het bestuur van De Zonnebloem op 11 maart toch vijf Jubilarissen in het zonnetje gezet. De vijf werden thuis bezocht en verrast met een speldje van Zonnebloem Nederland als aandenken bij het moment van hun jubileum. Tevens werd hen een mooie bos bloemen aangeboden.

Met haar 40-jarige jubileum spande Cato van der Heijden de kroon ondanks haar respectabele leeftijd is zij nog steeds een steun en toeverlaat in de contacten naar alle gasten. Met 25 jaar volgt daarop Olga van Bree. Deze uitbundige enthousiaste dame houdt trouw contact met haar gasten en weet, zeker in deze coronaperiode, veel eenzaamheidsuurtjes te verlichten.

Met het 10-jarig jubileum zijn Leonie Janssen, Rina Vogels en Jan van Schijndel inmiddels ook trouwe vrijwilligers bij de Zonnebloem. Met de bezoeken aan de gasten en de ondersteuning tijdens de bijeenkomsten spelen deze vrijwilligers een belangrijke rol in het werk van de Zonnebloem. Het bestuur van de Zonnebloem bedankt de jubilarissen voor hun inzet en zal hen tijdens een bijeenkomst, met alle medewerkers, later in jaar nog enthousiast toezingen.