Eén van de veilingkavels
Eén van de veilingkavels

Online muziekveiling bij O&U

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Heeft u zich al aangemeld voor de online muziekveiling van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning? O&U is begonnen aan een ‘instrumentenschoonmaak’. Er is een voorraad instrumenten die al enige tijd ongebruikt ‘stof aan het happen’ zijn. Instrumenten die het verdienen om bespeeld te worden of bijvoorbeeld als kunststuk gebruikt kunnen worden. O&U organiseert daarom op zaterdag 27 maart een online muziekveiling. Een veiling waarbij met name muziekinstrumenten maar ook overige muziek gerelateerde zaken geveild worden. Dit klinkt toch als muziek in de oren?

Op de website www.oenu.nl/veiling vindt u alle items die geveild gaan worden. Daarbij staat bij de instrumenten ook de staat van het instrument. Zowel bespeelbare als niet meer bespeelbare instrumenten worden geveild. Alle veilingkavels en de details vindt u op www.oenu.nl/veiling. Eén van de veilingkavels ziet u afgebeeld op de foto.

De (openbare) online muziekveiling vindt, onder leiding van twee ludieke veilingmeesters, plaats op 27 maart 2021 van 20.00 tot 21.00 uur. De link om de digitale muziekveiling bij te wonen wordt later via diverse kanalen - zoals de website en social media - aan u bekendgemaakt. Meldt u zich – om verzekerd te zijn van een plekje - vooraf aan door een e-mail te sturen naar activiteiten@oenu.nl. U doet dan als bonus ook nog eens mee aan een loterij. Zonder aanmelding zijn er enkel een beperkt aantal plaatsen vrij en u laat in dat geval de loterij met mooie prijzen aan u voorbijgaan. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Meldt u aan voor de online muziekveiling en maak kans op (een) prachtig€ instrument(en) voor een prikkie. 

O&U ziet u graag digitaal op 27 maart 2021 om 20.00 uur.