Afbeelding

Uitverkoop Anker Tripel en Vinou van O&U

Algemeen

Beek en Donk - De jaarlijkse wijn- en bieractie van de Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning (O&U) verloopt dit jaar anders dan anders. Vanwege het coronavirus gingen de leden van O&U niet bij u langs de deuren, maar bent u digitaal in de gelegenheid gesteld om uw bier (Anker trippel) en Vinou (rode en witte wijn) te bestellen.

Met enkele mooie zomerse dagen achter ons en de lente in het verschiet, heeft O&U speciaal voor u een lente-uitverkoop geïntroduceerd. Zo kunt u tijdens de heerlijke lente- en zomerdagen genieten van een koud tripel biertje (Anker Tripel) of een heerlijke fles rode of witte wijn (Vinou).

Voor de Anker Trippel (€7,00 per 75cl. fles) geldt 3 halen 2 betalen, voor de Vinou (wit en rood, €6,00 per 75cl. fles) geldt 6 halen 5 betalen. Bestellen kan bij een van de leden van O&U of via het bestelformulier dat u kunt vinden op www.oenu.nl. Op deze website kunt u ook (na)lezen dat het gaat om heerlijk ambachtelijk gebruiken Belgisch speciaal bier gaat van hoge gisting, bitterzoet met een mooie goudblonde kleur en een stevig rotsachtig schuim, en om speciaal door O&U in Frankrijk geselecteerde elegant drinkende rode of frisse licht exotische witte wijn.

Naast dat u heerlijk van de bier en wijnen kunt genieten, of een ander er gegarandeerd blij mee kunt maken, helpt u met uw bestelling ook nog eens O&U. Voor vragen kunt u contact opnemen per e-mail met wijnactie@oenu.nl. O&U hoopt op uw steun en dat u de lente in huis haalt met de heerlijke Anker Tripel en/of Vinou.