Scouts aan de deur met bestelde zakken potgrond.
Scouts aan de deur met bestelde zakken potgrond. Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Fleur jouw tuin op met bloemetjes Verkoop bloemen en potgrond door Scouting Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk – Na één jaar van afwezigheid zijn de Scouts van Scouting Beek en Donk dit jaar weer terug met de verkoop van bloemen en potgond om jouw tuin mee op te fleuren. Op zaterdag 17 april trekken de scouts geheel coronaproof Beek en Donk in met volgeladen aanhangers om verschillende soorten tuinbloemen en zakken potgrond te verkopen.

Ze verkopen dit jaar zelfs aardbeienhangpotten, waardoor je deze zomer verse aardbeien uit eigen tuin kan eten. Verder bestaat het assortiment van de Scouts uit zakken potgrond van 40 liter en diverse kleuren en soorten tuinbloemen in potten van 11 cm en 21 of 27 cm hangende potten om het bijvoorbeeld onder uw afdak op te fleuren.

Het assortiment van tuinbloemen bestaat uit; Geraniums, Fuchsia, Lobelia’s, Bacopa en Petunia’s. De tuinbloemen in 11 cm potten kosten €1,50 per stuk of 8 stuks voor €10,00. De zakken potgrond €3,50 per stuk of 3 stuks voor €10,00. De hangende potten van 21 of 27 cm en de aardbeienplanten dien je vooraf bij de Scouts te reserveren via hun website: scoutingbeekendonk.nl/actie tevens kun je hier foto’s van de tuinplanten vinden.

Door de coronamaatregelen die er op dit moment gelden, hebben de Scouts het verzoek om vooraf je bestelling via hun website scoutingbeekendonk.nl/actie te reserveren. Als je vooraf een reservering plaatst, dan zetten de Scouts je bestelling voor de deur neer, waarna ze pas bij u aan bellen. De betaling vindt pas plaats tijdens de bezorging.

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Scouts. Zij mogen na een aantal weken van strenge coronamaatregelen nu weer iedere donderdagavond club draaien. Helaas stopt de clubavond wel een half uurtje eerder in verband met de avondklok, maar de leden zijn alweer dolgelukkig dat ze een paar uurtjes ontspanning in de week hebben.

Al deze activiteiten kan Scouting Beek en Donk bieden door de inzet van vele vrijwilligers. Op dit moment is Scouting Beek en Donk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vind jij het leuk om met kinderen het Scouting avontuur aan te gaan of wil jij op een andere wijze je steentje bijdragen, neem dan contact op via de website van Scouting Beek en Donk: scoutingbeekendonk.nl/vrijwilligers

Heb je nog vragen aan de Scouts? Neem contact op met hun op via actie@scoutingbeekendonk.nl, bezoek de website scoutingbeekendonk.nl of kijk op hun Facebookpagina.