Afbeelding

Het is bijna zover: Gezamenlijke collecteweek Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Volgende week valt de envelop voor de gezamenlijke collecteweek in uw brievenbus. In korte tijd hebben de vier kernen van Laarbeek een alternatieve collecte opgetuigd om ervoor te zorgen dat de deelnemende goede doelen dit jaar weer een financieel steuntje in de rug krijgen door middel van uw giften.

De collectanten zijn hiervoor de afgelopen weken benaderd. Zij zullen dit jaar slechts eenmaal hun ronde lopen, om de envelop bij de inwoners van Laarbeek te bezorgen. In de envelop treft u de brief aan waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manieren u kunt doneren. Dit verschilt per kern.

Afhankelijk van de manier die u kiest, is het mogelijk om een onderscheid te maken per doel. Dat is mogelijk bij de automatische machtiging, die in sommige kernen al bekend is van voorgaande jaren. Doneert u via de QR-code of een bankoverschrijving (niet in alle kernen) dan is het niet mogelijk dit onderscheid te maken, maar wordt het gedoneerde bedrag gelijk over de deelnemende goede doelen verdeeld. Het kan ook zijn dat het in uw kern mogelijk is om contant geld te doneren. Leest u de brief dus goed.

Vertrouwen
Maakt u gebruik van de eerder genoemde machtiging of doneert u contant, dan vraagt de organisatie u om het formulier in de envelop in een van de genoemde (brieven)bussen te deponeren. Bij alle overige manieren hoeft u niet eens de deur uit, want dan maakt u gebruik van digitale middelen. De organisaties vertrouwen erop, dat er hiermee voor iedereen een passende manier van doneren is gevonden. In alle gevallen wordt u verzocht om uw gift uiterlijk zaterdag 10 april in orde te maken.

Het zou bijzonder prettig zijn als u in corona tijd net zo vrijgevig bent als in de oude, ‘normale’ situatie. De goede doelen rekenen op u!!