Afbeelding

Pasen bij de Zonnebloem in Mariahout

Algemeen

Mariahout - Helaas was er weinig nieuws te melden in het afgelopen coronajaar. Dat wil echter niet zeggen dat de Zonnebloem helemaal niets meer doet voor haar deelnemers. Er zijn weliswaar geen activiteiten meer geweest sinds maart 2020, maar de aandacht voor de gasten is gebleven. Wanneer het kon gingen de vrijwilligers door het jaar heen gewoon bij hen op bezoek. En bij bijzondere gelegenheden besteedde de Zonnebloem extra aandacht aan haar gasten.

Voor Kerstmis werd er al een leuk pakketje bij hen bezorgd. Zo ook nu met Pasen. De bestuursleden staken gezamenlijk de handen uit de mouwen en stelden een tasje samen, geschonken door van Dommelen verpakkingen, met daarin een potje met narcissen, een zakje paaseitjes en een door hen opgestelde quiz met vragen over Mariahout.

Zo hebben de deelnemers tegelijkertijd het voorjaar in huis gekregen, een lekkere versnapering voor de feestdagen en een activiteit.

De Zonnebloem hoopt uiteraard dat er snel weer meer mogelijk is. Hopelijk kunnen er na de zomerstop, wanneer het merendeel van de Nederlandse bevolking is gevaccineerd, eindelijk weer bijeenkomsten en uitstapjes georganiseerd worden. Dan kunnen deelnemers en vrijwilligers elkaar eindelijk weer allemaal ontmoeten.