Afbeelding

Wat is ‘Uniek sporten’?

Sport

Wat is 'Uniek sporten'?

Laarbeek - Bij 'Uniek sporten' gaan buurtsportcoaches van Laarbeek Actief sporten met mensen met een beperking van alle leeftijden. Vind je dit nu gaaf klinken voor een kennis, familielid of misschien wel voor jezelf? Neem dan even een kijkje op www.unieksporten.nl.

Op het moment mag er nog niet zo veel gedaan worden, daarom is men met een aantal buurtsportcoaches bezig met 2 op 1 sporten. Dit houdt in dat je met zijn drieën in totaal samen gaat bewegen. Denk hierbij aan: bewegen in de beweegtuin, wandelen, bootcamp, korte spelletjes en nog veel meer.

5-jarig bestaan Laarbeek actief
Binnenkort bestaat Laarbeek Actief 5 jaar, en daarom worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Op duo-fietsen of eigen fietsen wordt er in kleine groepjes een route door Laarbeek gefietst. Bij die route ga je ook op zoek naar verschillende foto’s. De fietstocht is in de ochtend voor de ORO-groep en in de middag voor de ouderen. Er wordt gezorgd voor drinken en wat lekkers. Lijkt het je leuk om mee te doen met de fietstocht, meld je dan aan via de website: www.laarbeekactief.nl.