'Jeroens Clan'
'Jeroens Clan' Foto: Merel van Dooren

Ons Tejater annuleert ook laatste voorstelling van het seizoen

Algemeen

Lieshout - Wie had dat kunnen denken... Ook de laatste voorstelling in Ons Tejater van seizoen 2020-2021 moet worden geannuleerd. Wat een teleurstelling voor de werkgroep Van Ons Tejater en u als theaterliefhebber. Maar gezondheid en veiligheid gaan boven alles.

De annulering betreft voorstelling 'Tere zieltjes' van Jeroens Clan, die gepland stond op zaterdag 3 april 2021. Degenen die online tickets gereserveerd hebben van bovenstaande voorstelling, zijn reeds via mail op de hoogte gebracht. Mocht u onverhoopt geen mail ontvangen hebben, laat het dan even weten via info@onstejater.nl het bedrag van de door u betaalde tickets voor deze voorstelling zal binnenkort op uw bankrekening worden teruggestort.

Ons Tejater wil ook even vooruit kijken. Hopelijk kunnen ze binnenkort weer wat verheugend nieuws brengen want met de programmering van seizoen 2021-2022 zijn ze in een vergevorderd stadium. Vanaf oktober 2021 hebben ze voornamelijk verschoven voorstellingen van afgelopen seizoen ingepland. Hopelijk is het dan weer mogelijk om een 'normaal' programma te draaien. Het is nu nog afwachten maar de toekomst ziet er wel weer rooskleuriger uit.

Ons Tejater houdt u in elk geval op de hoogte en hoopt u als trouwe bezoeker volgend seizoen weer te mogen begroeten. Blijf gezond en ze zien u graag - zodra het kan - terug in Ons Tejater!