Afbeelding

Activiteiten voor jongeren

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Het mooie weer begint er weer aan te komen en we staan allemaal te springen om weer leuke dingen te doen. Helaas maakt corona het dit jaar net wat lastiger als andere jaren, maar gelukkig is niets onmogelijk. 

De jongerenwerkers van de LEVgroep zetten zich in voor de jeugd om leuke activiteiten te organiseren. Zo hoef jij je de komende tijd niet thuis te vervelen, ‘want er is niks te doen’. Er zijn de afgelopen tijd al veel geslaagde activiteiten geweest, zoals een online sushi- en kookworkshop en een online hightea. Binnenkort komen ze in samenwerking met jeugd ook weer met een nieuw concept genaamd ‘Cendra live’. Lijken deze dingen je nou interessant, volg dan vooral de socials van Jongerenwerk_Laarbeek. Op de site van Laarbeek Actief worden ook alle activiteiten geplaatst, dus kijk ook vooral regelmatig of er iets tussen zit wat je leuk lijkt!

Heb je nou samen met je vrienden/vriendinnen een super leuk idee en wil je hier graag werkelijkheid van maken? Neem vooral contact op via 06-40763470 of stuur een email naar jongerenwerklaarbeek@levgroep.nl en ze hopen je binnenkort graag bij een van de activiteiten te zien!