Theo Pardoel
Theo Pardoel

Verrassing voor Theo Pardoel en Runnersclub Lieshout

Sport

Lieshout - Voor het eerst geen volle zaal bij de ledenvergadering van Runnersclub Lieshout. In plaats daarvan toch zo’n 40 leden samen op een scherm, achter de computer in de eigen huiskamer. Anders dan anders, toch een leuke avond.

Vooraf aan de online jaarvergadering van Runnersclub Lieshout werden verschillende leden in de bloemetjes gezet. Zo werd Theo Pardoel verrast met de benoeming als erelid van Runnersclub Lieshout. Het bestuur werd op haar beurt verrast omdat Theo in 1999 al eerder was benoemd als erelid. Helaas is hier geen aantekening van gemaakt. Het mooie beeldje behorende bij het erelidmaatschap had Theo nog niet ontvangen, dus dat werd bij deze rechtgezet, verder werd een mooie bos bloemen aangeboden.

Al jaren heeft Runnersclub een tekort aan bestuursleden, nu werd het bestuur aangevuld met maar liefst vier nieuwe krachten. Marcel van Aspert, Vera Kuijpers, Marco van de Pas en Harold van der Vliet komen het bestuur versterken. Hanneke Lukassen en Thean van Tiel namen afscheid van het bestuur. Voorzitter Hans Janssen blijft nog even in het bestuur om het nieuwe bestuur in te werken, Anne Smeets en Marieke van Turnhout completeren het bestuur. Marc Janssen en Evert Brouwers werden in de bloemen gezet voor hun 25-jarig lidmaatschap. Verder werd er een bloemetje bezorgd bij de trainers die afscheid namen. Theo Pardoel, Joke van Venrooij en Gerard Brouwers als wandeltrainer en Loes Janssen als hardlooptrainster.

In plaats van een gastspreker werd de online-avond afgesloten met een RCL-quiz. Door Vera Kuijpers was een mooie quiz in elkaar gezet met vragen die betrekking hadden op de historie van de Runnersclub, over hardlopen, wandelen en enkele vragen over wat het lichaam doet met hardlopen en wandelen. Geert Welten vergaarde de meeste punten. De verrassingsprijs wordt binnenkort bij hem afgeleverd.