Joyce van den Heuvel, vrijwilliger van het jaar bij BC De Ganzeveer.
Joyce van den Heuvel, vrijwilliger van het jaar bij BC De Ganzeveer.

B.C. De Ganzeveer zet leden in het zonnetje

Sport

Aarle-Rixtel - Ook in deze coronatijd zijn er leden van badmintonclub De Ganzeveer in het zonnetje gezet. In andere jaren wordt dit gedaan tijdens de nieuwjaarsborrel of algemene ledenvergadering, dit jaar op een aangepaste wijze. In totaal hebben zes leden een presentje ontvangen.

Drie daarvan zijn dit jaar 25 jaar lid van de club, waar we erg trots op zijn: Lidwien Verbakel, Annemarie Smedts en Annie Gerrits. Namens het bestuur en alle leden zijn twee bestuursleden langs de deur gegaan om deze leden persoonlijk te feliciteren. Alle jubilarissen hebben daarbij een mooie bos bloemen en een 'one of a kind collecters-item' gekregen, namelijk een handdoek met daarop ‘B.C. De Ganzeveer 25 jaar’.

Ook heeft het bestuur dit jaar weer iemand uitgekozen die wordt gezien als uithangbord van de club, iemand die afgelopen jaar zijn uiterste best heeft gedaan om B.C. De Ganzeveer op de kaart te zetten. Zoals elk ander jaar is aan deze persoon de Top Gans trofee uitgereikt. Dit jaar is de Top Gans gegaan naar Oskar Martens.

Voor een vereniging als B.C. De Ganzeveer zijn vrijwilligers ook erg belangrijk. De vrijwilliger van het jaar is dit jaar iemand die in deze coronatijd haar creatieve brein heeft laten kraken om activiteiten te organiseren binnen de gestelde maatregelen. Daar kan men alleen maar trots op zijn. Daarom is Joyce van den Heuvel dit jaar de vrijwilliger van het jaar. Ook zij heeft namens B.C. De Ganzeveer een presentje mogen ontvangen.

Tot slot heeft Sander van den Hemel op de digitale algemene ledenvergadering afscheid genomen van het bestuur. Ook dit konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom heeft ook Sander een mooie bos bloemen en een presentje mogen ontvangen voor zijn inzet voor de club in de afgelopen jaren.