Afbeelding

Warme douche voor vrijwilligers voetbalvereniging Mariahout

Sport

Mariahout - Heb je het over voetbal, saamhorigheid en hart voor de club? Dan heb je het ongetwijfeld over vv Mariahout. Ook afgelopen weekend stond in het teken van de gele en blauwe kleuren. Niet op het veld en ook niet langs het veld. De kantine en kleedkamers bleven gesloten. Waar de kleuren dan wél te zien waren? Bij alle vrijwilligers thuis.

Zij ontvingen uit handen van het bestuur allemaal een heerlijke body vol met douchegel. Die body is gekleed in, je raadt het al: het vv Mariahout tenue. Op deze manier krijgen alle betrokkenen toch het ‘clubgevoel’, zoals men had wanneer je de spelers in de douches hoort zingen en juichen na overwinning. Dit fantastische geluid missen ze al enige tijd op het sportpark. En niet alleen dit. Het voetballen wordt gemist, de vrijwilligers worden gemist, de gezelligheid wordt gemist. Ondanks dit grote gemis staat iedere vrijwilliger altijd klaar voor de club. "Dat voelt goed, zeker in deze tijd waarin we weinig contact met elkaar kunnen hebben. VV Mariahout heeft veel enthousiaste vrijwilligers die er voor willen zorgen dat onze leden toch kunnen sporten. Hartverwarmend gewoon", aldus het bestuur.
Om al die vrijwilligers daarvoor te bedanken werd dit presentje gegeven. Met daarbij geschreven: ‘Neem dit cadeau mee onder de douche, schraap je keel en waan je weer even op De Heibunders. Hopelijk mogen we snel weer samen zingen!’
Het bestuur hoopt dat dit heel snel weer werkelijkheid mag worden en wenst de vrijwilligers alvast een heerlijk, warme douche toe.