Burgemeester Frank van der Meijden
Burgemeester Frank van der Meijden Foto: Joost Duppen

Ondersteuning bij verwerking ongeval verongelukte peuter

Algemeen

Laarbeek - Afgelopen week was er in Aarle-Rixtel een dramatisch ongeluk waarbij een kindje van 16 maanden is overleden. Natuurlijk heeft dat een enorme impact op de familie en de naaste omgeving. Burgemeester Frank van der Meijden is nauw betrokken bij het gezin en biedt ondersteuning aan waar mogelijk. Daarnaast is de buurt vrijdagavond samengekomen in het gemeentehuis waar ze ontvangen werden door het gemeentebestuur, de wijkagent en de maatschappelijk werkers van de LEV-groep. De buurtbewoners gaven aan dat dat gesprek voorziet in een behoefte.

"We merken ook dat het ongeluk niet alleen de directe omgeving, maar iedereen in Aarle-Rixtel aangrijpt. Het is stil in het dorp. Ook voor anderen is er hulp, als die nodig is om dit te verwerken. Het maakt niet uit of u direct betrokken bent of niet", laat een woordvoerder van de gemeente weten.

"De gemeente Laarbeek heeft daarvoor contact met de LEV-groep, zij zijn in staat om die hulp te leveren. Daarom: neem contact op met uw dorpsondersteuner als u zelf hulp nodig heeft. De dorpsondersteuner voor Aarle-Rixtel is Nicky van de Ven. Zij is bereikbaar via e-mail adres Nicky.vandeven@levgroep.nl of telefonisch via nummer 06 5537 0099. Als u meer praktische vragen heeft, kunt u natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met de gemeente via gemeente@laarbeek.nl of telefoonnummer 0492 469 700. Twijfel er niet over om te vragen, als we u kunnen helpen, doen we dat graag. Natuurlijk zullen wij bij het gezin en de buurt betrokken blijven en zullen wij een ieder hulp bieden waar we kunnen. Het gemeentebestuur en de hulpverleners wensen iedereen heel veel sterkte."