Afbeelding

Gezamenlijke collecteweek Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - U weet het ongetwijfeld al, de jaarlijkse gezamenlijke collecte in Laarbeek is gaande, natuurlijk ook in Beek en Donk. Via deze krant en de aangebrachte spandoeken kunt u het niet gemist hebben. Wel mist u dit jaar de collectant aan de deur om de enveloppe met daarin uw gift op te halen. Dit heeft alles te maken met de coronaperikelen waarmee wij al ruim een jaar te kampen hebben. 

Middels de bij u bezorgde brief heeft u kunnen lezen hoe u in dit bijzondere coronajaar toch kunt doneren. Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest om de brief te lezen en te doneren, dan heeft u alsnog de gelegenheid dit te doen.

Inlevertijden
Op donderdag 8 april van 9.00 tot 16.30 uur, vrijdag 9 april van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 10 april van 9.00 tot 16.30 uur zullen op onderstaande locaties in Beek en Donk medewerkers van de gezamenlijke collectie aanwezig zijn om de enveloppe in ontvangst te nemen:
- ter hoogte van fietsvakman van den Berg aan het Heuvelplein 14A,
- ter hoogte van de nieuwe Rabobank aan het Piet van Thielplein 2
- bij wooncomplex De Regt aan de Otterweg 19.

De zestien goede doelen die in Beek en Donk graag uw donatie tegemoet zien, zijn allemaal goedgekeurd door het Centraal Bureau Fondsenwerving en zijn u op voorhand heel erg dankbaar. Alle steun voor deze fondsen is meer dan welkom. Vorig jaar heeft in Laarbeek geen collecte voor deze fondsen plaatsgevonden, stel hen niet teleur en geef royaal.