Afbeelding
Foto: Facebook Politie Gemert/Bakel

Politie op zoek naar getuigen van verkeersruzie in Beek en Donk/Aarle-Rixtel

112-berichten 112 berichten

Beek en Donk/Aarle-Rixtel - Op woensdag 7 april 2021 tussen 14.10 uur en 15.05 uur heeft er een verkeersruzie plaats gevonden tussen de bestuurders van zwarte Kia Soul en een rode Nissan Micra.

De verkeersruzie is begonnen op de N279 ter hoogte van de rotonde met de afslag naar Beek en Donk en is vervolgd op de Gemertseweg en met een aanrijding geëindigd op de Peeldijk in Aarle-Rixtel. Bij de aanrijding is door de bestuurder van de rode Nissan Micra meerdere malen tegen de zwarte Kia Soul aangereden. Daarbij heeft hij geprobeerd om de bestuurder van de zwarte Kia Soul van de weg te drukken door aan de zijkant tegen hem aan te rijden.

Het rijgedrag van met name de bestuurder van de rode Nissan Micra moet bij andere weggebruikers zijn opgevallen.

De politie zoekt dan ook getuigen die meer gezien hebben van de verkeersruzie en de aanrijdingen die hebben plaats gevonden op de Peeldijk in Aarle-Rixtel. Misschien zijn er zelfs getuigen die dashcambeelden hebben van het incident.

Heb jij informatie over dit incident of heb je beelden, neem dan contact met de politie op via 0900-8844. Vermeld hierbij dan wel even het registratienummer PL2100_BVH_2021074593.