Afbeelding
Foto: Plan Lieshout

Een verkenning van opties voor het centrum van Lieshout

Algemeen

Lieshout - Na een periode van gesprekken en het verkennen van opties voor het centrum van Lieshout, ontvangt Stichting Plan Lieshout dagelijks steunbetuigingen, vragen en tips. Graag delen zij de voortgang van het Heuvel-project van Stichting Plan Lieshout.

De Heuvel en de kiosk zijn voor de inwoners van Lieshout en gebruikers van het plein tijdens evenementen zoals Koningsdag, Dialectenfestival en activiteiten zoals de weekmarkt belangrijke plekken. Als middel, om aan tafel te zitten en het huidige plan te verbeteren, is Plan Lieshout opgericht. Zij wil gewoon een gezellig plein. Het kan maar een keer goed.

Presentatie plan in juni
De komende periode wordt benut om tot een goed voorstel te komen voor het centrum van Lieshout. Deze ruimte heeft de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders de stichting geboden. Ook spreken zij met Rialto, de (mogelijke) ontwikkelaar van het centrum.

Naast het plan van Rialto ontwikkelt de stichting, samen met alle ontvangen tips en ideeën, een alternatief plan voor het centrum van Lieshout. Zodat er een keuze is voor de inwoners, de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. Gezamenlijk maakt de stichting zich sterk om het beste plan te laten uitvoeren. De presentatie van dit plan staat 24 juni op de agenda van de gemeenteraadsvergadering.

De stichting heeft al veel steunbetuigingen ontvangen. Van inwoners, organisaties en verenigingen. Allemaal met veel aandacht en passie geschreven. Alle reacties, tips en opmerkingen worden ter harte genomen.

Draag je Lieshout een warm hart toe? Steun de stichting dan door je aan te melden op www.planlieshout.nl.