Afbeelding
Foto: RdR

Tafeltennissen bij TTV Een en Twintig op woensdagochtenden

Sport

Tafeltennissen bij TTV Een en Twintig op woensdagochtenden

Beek en Donk - Hoewel de coronamaatregelen zorgen dat de sportieve activiteiten bij TTV Een en Twintig uit Beek en Donk op een laag pitje staan, is deze vereniging druk bezig met de nabije toekomst. De reden is dat het bestuur van HOWEKO zich onlangs bij TTV Een en Twintig gemeld heeft en heeft aangegeven dat HOWEKO per 1 juni aanstaande stop met deze activiteit.

TTV Een en Twintig gaat de woensdagochtend uren overnemen, waardoor het tafeltennis op woensdagochtend gewoon door kan gaan. Voorzitter Jeroen Engelhart van TTV Een en Twintig over deze beslissing: “We hebben altijd op een prettige manier met HOWEKO samengewerkt en we zijn ook erg te spreken over de manier waarop aangegeven is dat HOWEKO stopt met tafeltennis. Graag willen we de huidige groep gelegenheid bieden te blijven spelen en we denken als sportvereniging nog meer liefhebbers aan deze groep toe te kunnen voegen.”

Daar kan de voorzitter van TTV Een en Twintig wel eens gelijk in hebben: bij veel verenigingen, ook onze regio, gaan steeds meer liefhebbers overdag tafeltennissen. Tafeltennis is bij uitstek een sport die op latere leeftijd nog goed te leren is en waaraan nog jarenlang plezier aan te beleven is. De huidige deelnemers wordt een lidmaatschap bij TTV Een en Twintig aangeboden en zij kunnen dan op woensdagochtend tafeltennissen, maar ook op maandag- en donderdagavonden. Ze kunnen zelfs meedoen aan trainingen, activiteiten en clubkampioenschappen. Leden die tot nu toe alleen in de avonden speelden, kunnen nu ook op woensdagochtend bij TTV Een en Twintig terecht.

“We hebben afgelopen week de deelnemers gebeld en de meesten zijn erg enthousiast, ze vinden het vooral leuk dat we ons best gaan doen de groep uit te breiden. Als sportvereniging hebben we daar andere mogelijkheden voor dan HOWEKO. Wanneer we weer binnen mogen tafeltennissen, zullen we uitgebreid de mogelijkheden in Beek en Donk communiceren, onder andere via De Mooi Laarbeek Krant.”