Laarbeek Onderneemt valt vandaag bij Laarbekenaren op de deurmat
Laarbeek Onderneemt valt vandaag bij Laarbekenaren op de deurmat

Circa 30 ondernemers presenteren zich in zevende editie van Laarbeek Onderneemt

Zakelijk

Laarbeek - Vandaag, donderdag 22 april, valt de zevende editie van Laarbeek Onderneemt op de deurmat bij de inwoners van Laarbeek. Dit bedrijvenmagazine is een uitgave van GoedeMorgen Media en verschijnt tweemaal per jaar.

Hester Verduin (GoedeMorgen Media) vertelt: “De glossy staat boordevol verhalen over mooie bedrijven en organisaties. Ondanks de coronacrisis merken we dat veel bedrijven heel graag vooruit willen. Zij hebben hun blik op de toekomst en zijn momenteel volop bezig met ondernemen. Laarbeek Onderneemt is een mooi platform om de pareltjes van de lokale economie in te presenteren.”

Laarbeek Onderneemt verscheen voor het eerst in april 2018. Het magazine is iedere editie gegroeid in omvang. GoedeMorgen Media is trots om te melden dat circa 30 Laarbeekse ondernemers aan het woord komen in deze 56 pagina’s tellende uitgave. Op de cover staat het Mariahoutse bedrijf Raaijmakers Keukens en Timmerwerken. In oktober verschijnt de achtste editie van Laarbeek Onderneemt. Kijk voor meer informatie op www.laarbeekonderneemt.nl.