De Dorpsstraat in Lieshout.
De Dorpsstraat in Lieshout. Foto: Joost Duppen

WoCom roept hulp in van inwoners van Lieshout

Algemeen

Lieshout - Woningcorporatie woCom is samen met dorpsraad Lieshout, bewonersraad Laarbeek, KBO, Tot uw dienst en de gemeente Laarbeek gestart met het opstellen van een gebiedsvisie voor Lieshout. Hierbij willen ze ook hulp vragen van inwoners. 

Allereerst door het invullen van een enquête. Zodat woCom er achter komt wat er speelt in Lieshout en hoe de inwoners vinden dat het gaat met Lieshout. De enquête is in te vullen via de volgende link: 

https://www.survio.com/survey/d/gebiedsvisielieshout

De link is geldig tot en met 9 mei aanstaande. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 tot 15 minuten tijd.

Vult u de enquête ook in? Hoe meer inwoners (van Lieshout) de enquête invullen hoe beter het beeld wat ontstaat over hoe men kijkt naar Lieshout. Van de resultaten wordt een sterkte-zwakte analyse opgesteld. Vanuit deze analyse worden gericht maatregelen bedacht om Lieshout een nog mooier dorp te maken om in te wonen.

Wilt u na het invullen van de enquête ook een bijdrage leveren aan het vervolg van de totstandkoming van de gebiedsvisie. Stuurt u dan een e-mail naar Ankie Verspeek: a.verspeek@wocom.nl of bel via 0493-49 76 05. Bij aanmelding ontvangt woCom graag uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Aanmelden kan tot en met 9 mei aanstaande. Alvast bedankt voor uw hulp.