De viswedstrijd is een succesvolle activiteit.
De viswedstrijd is een succesvolle activiteit.

Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert weer buitenactiviteiten

Algemeen

Beek en Donk - De persconferentie van vorige week gaf nog niet echt reden tot optimisme maar er zijn toch twee leuke activiteiten om naar uit te kijken voor de leden van seniorenvereniging Beek en Donk. Allebei in de buitenlucht en ook al eerder met succes georganiseerd. Namelijk de viswedstrijd en de fotopuzzelwandeltocht.

De data zijn nog niet definitief vast te stellen maar de verwachting is op een vrijdag half mei te kunnen vissen en op een zondag in juni te kunnen wandelen. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.

Mocht u eens rondkijken op de website, vergeet dan niet om eens een keer door oudere edities van het Bedonkske te bladeren. Inmiddels staan deze online vanaf 2018. Er is in de loop der jaren veel aan het uiterlijk en de inhoud veranderd.

Iedere 50-plusser in Beek en Donk is van harte welkom bij de seniorenvereniging. Wie zich daar nog te jong voor voelt, kan toch met een gerust hart lid worden, al is het maar uit solidariteit met alle Beek en Donkse senioren. Bij secretaris Francien Vereijken (secr.kbobd@gmail.com) kunt u zichzelf (of een ander) aanmelden als nieuw lid. Als nieuw lid ontvangt u een handig opvouwbaar tasje, ook als u een nieuw lid aanmeldt.