Hiep-Hoi in Beek en Donk
Hiep-Hoi in Beek en Donk Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Sluiting inschrijven kindervakantieweek Hiep-Hoi

Algemeen

Beek en Donk - Kindervakantiewerk Hiep-Hoi komt steeds dichterbij en hopelijk kan men na een jaar geen Hiep-Hoi er dit jaar een gezellig feest van maken. Wat de organisatie de deelnemende kinderen wel vast kan vertellen is dat net als alle andere jaren het een week vol verrassingen en gezelligheid gaat worden.

De organisatie wil iedereen erop wijzen dat de sluiting om te kunnen inschrijven bijna eraan komt. Let op. Dit gebeurt op maandag 17 Mei. Ben je nog niet ingeschreven doe dit dan nog snel via www.hiephoibeekendonk.nl Na deze datum is het niet meer mogelijk om in te schrijven via de website.

Mocht iemand na deze datum toch spijt krijgen dat je niet opgegeven bent. Dan ziet de organisatie de kinderen met hun papa/mama/verzorger ect. graag op maandagmorgen 30 augustus vanaf 8.30 uur in de blokhut. Dan kunnen kinderen nog ingeschreven worden, maar kan men minder rekening houden met eventuele voorkeuren. De betaling dient dan contant te worden afgerekend.

Natuurlijk zijn ook dit jaar vrijwilligers meer dan welkom. Ook de maatschappelijke stage is weer van harte welkom. Mochten er nog vragen zijn, mail ze dan naar info@hiephoibeekendonk.nl De organisatie hoop enorm dat ze het door kunnen laten gaan dit jaar.