Afbeelding

Doe mee met de fiets-puzzeltocht van TTV Een en Twintig

Algemeen

Beek en Donk - Al jaren zet TTV Een en Twintig een prachtige fiets-puzzeltocht uit. Ook dit jaar heeft Harrie van den Eijnde een prachtige route voor de liefhebber voorbereid. Zowel de korte als de lange route leiden de deelnemers naar onbekende, prachtige wegen in de buurt. Het zoeken naar de foto’s zorgt ervoor dat iedere gefietste meter moet worden opgelet.

Net als voorgaande jaren kan gekozen worden voor een kortere route van 30 kilometer of een langere versie van 50 kilometer lang. De routes kunnen in één keer worden gefietst, maar ook kunnen de routes worden afgebroken en op een later moment herpakt worden. Deelname aan de fotopuzzeltocht is mogelijk vanaf 10 mei t/m 30 september 2021. Ieder wedstrijdformulier is geldig voor deelname van één route.

Het wedstrijdformulier inclusief routebeschrijving is verkrijgbaar voor €5,00 en verkrijgbaar vanaf 10 mei 2021 bij diverse verkooppunten welke je terug kunt vinden op de website van TTV Een en Twintig (www.ttveenentwintig.nl). Op de website vindt je tevens de informatie terug over de beschikbaar gestelde waardebon en de locaties waar deze kunnen worden ingewisseld.

Waarom meedoen aan de fiets-fotopuzzeltocht?
In deze onwerkelijke tijd waarin we nu leven, zijn we continu op zoek naar verschillende manieren binnen de kaders van de genomen maatregelen omtrent het Coronavirus om fit te blijven. En wat is het toch heerlijk om dan veilig heerlijk eropuit te kunnen gaan op de fiets met je partner of gezin. Even lekker uitwaaien op de fiets, in beweging zijn en tegelijk op gepaste afstand van andere weggebruikers aan een gezellige foto-puzzeltocht deel te kunnen nemen! Als extraatje maak je ook nog eens kans op een van de waardbonnen, welke inwisselbaar zijn bij enkele lokale ondernemers in de regio.

Al bij al een leuke activiteit voor de komende periode wat met veel vreugde voor iedereen is samengesteld! Namens TTV Een en Twintig wensen wij iedereen heel veel fietsplezier! Voor het laatste nieuws kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram.