De foto van de knappende waterballon, gemaakt door Peter van den Broek, kreeg de meeste stemmen van de lezer.
De foto van de knappende waterballon, gemaakt door Peter van den Broek, kreeg de meeste stemmen van de lezer. Foto: Peter van den Broek

Lezer heeft gekozen: Top 3 mooiste waterfoto’s van HPPL

Algemeen Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Laarbeek - Afgelopen week werden de foto’s gepubliceerd van de derde opdracht van Het Perfecte Plaatje Laarbeek. Onderwerp: ‘Water’. De foto’s van de achttien kandidaten werden zonder naam gepubliceerd, waarna de lezer mocht stemmen op de mooiste foto van deze opdracht. 

Zullen de lezers en de jury, bestaande uit beroepsfotografen Liesbeth van Boxtel en Joost Duppen het met elkaar eens zijn? Het oordeel van de jury wordt woensdag 19 mei om 17.00 uur bekend gemaakt via een video op www.mooilaarbeek.nl. Tevens te lezen in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 20 mei.

De meeste stemmen gingen naar de foto van Peter van den Broek (14,22%). Een tweede plaats is er voor Robert van Aspert (12,72%), gevolgd door Sanne van der Linden (8,8%).

Bekijk donderdag het oordeel van de jury op deze website of lees er meer over in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 20 mei. Stemmen op de mooiste sportfoto’s (opdracht 4) is nog mogelijk tot dinsdag 18 mei, 17.00 uur.

De foto van Robert van Aspert
De foto van Sanne van der Linden