Archieffoto
Archieffoto

Zwemvereniging Beek en Donk bestaat 50 jaar

Sport Sport

Beek en Donk - Graag had de zwemvereniging deze bijzondere mijlpaal met alle (oud)-leden en genodigden gevierd tijdens een leuke happening, onder het genot van natjes en droogjes. De jubileumcommissie was al geruime tijd in het leven geroepen en zij waren al met diverse ideeën aan de gang om er iets leuks van te maken.

Vanwege alle onzekerheden rondom de Corona maatregelen en de daaruit voortkomende beperkingen, hebben ze recent besloten om dit jaar geen feest te organiseren maar het uit te stellen tot mei 2022. Een 51-jarig jubileum dus! Wat een leuke feestelijke tijd had moeten zijn, dat wordt het nog steeds, maar dan een jaartje later. Alle plannen zijn nu in de koelkast gezet. Ze zouden natuurlijk niets liever willen dan op het moment suprême het glas te heffen en met elkaar stil staan bij dit heugelijke feit. De realiteit dwingt ze echter tot het maken van deze keuze. De zwemvereniging vertrouwt erop dat ze het volgend jaar dubbel en dwars goed kunnen maken.

Zwemvereniging Beek en Donk bedankt de jubileumcommissie voor de inzet tot nu toe en ze kijken uit naar volgend jaar.

Ben jij nog geen lid van Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl of stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl.