Afbeelding
Foto:

Buitenactiviteiten voor Seniorenvereniging Beek en Donk

Senioren

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk start de komende tijd weer met diverse buitenactiviteiten. Met inachtneming van de coronaregels zijn 21 deelnemers 20 mei weer op de fiets gestapt en hebben zij genoten van een mooie tocht met weliswaar fris, maar droog weer. Nu de terrassen weer open zijn konden ze niet wachten. Onderweg kreeg men van het bestuur een consumptie aangeboden wat zeer op prijs werd gesteld. Iedere donderdagochtend vindt deze activiteit nu plaats.

Op vrijdag 28 mei staat de (al eerder geplande) viswedstrijd op de agenda. Uiteraard met de nodige maatregelen zoals geen publiek en 1,5 meter afstand. Er hebben zich 13 leden aangemeld. Vanaf 13.00 uur proberen zij zoveel mogelijk vissen boven water te halen bij hopelijk mooi weer. Zij worden daarbij vakkundig bijgestaan door vrijwilligers van visvereniging Het Geduld.

Zondagmiddag 13 juni starten (en eindigen) ze bij Café De Tapperij in de Kerkstraat met onze fotopuzzelwandeltocht: ongeveer vier kilometer wandelen, foto’s onderweg herkennen en in de juiste volgorde van de route noteren op het deelnameformulier. Voor de goede oplossingen zijn een vijftal leuke prijzen beschikbaar. Ontvangst met koffie, na afloop een consumptie. Kosten: gratis voor leden, introducé € 4,00 p.p. Coronaregels worden in acht genomen, o.a. mede door gespreide aanmelding. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl