Bloeiende struiken in het park
Bloeiende struiken in het park

NLdoet in processiepark Mariahout

Algemeen

Mariahout - Drie jaar geleden begonnen de werkzaamheden in het processiepark en werd de stichting Groene hart van Mariahout opgericht. Sindsdien heeft het park van alle kanten een heel ander zicht gekregen; het begint een echt park te worden. Dat is niet vanzelf gegaan, er is door de parkwerkers en anderen veel tijd en inzet aan besteed.

Zo is in de afgelopen maanden de karakteristieke pastorie prachtig in het zicht gekomen, zeker ook ’s avonds. Met een mooie zomer in het vooruitzicht wordt het voor ouders en opa en oma heel aantrekkelijk om met de (klein)kinderen een leuke wandeling te maken in dit groene hart van het dorp. Vanwege het coronavirus kon NLdoet vorig jaar pas in november plaatsvinden. Ook dit jaar is NLdoet verplaatst, en wel naar zaterdag 29 mei.

Hoewel in de afgelopen weken de parkwerkers het park al voor een belangrijk deel gereed hebben gemaakt voor het voorjaar is er altijd werk te doen. Misschien is het iets voor u om zaterdag een kijkje te komen nemen en een uurtje mee te helpen! Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Natuurlijk wordt voor een lekkere versnapering gezorgd.

De stichting wil ook de beelden in het park weer in oude luister herstellen. Daarvoor moeten onkosten gemaakt worden. Elke bijdrage of jaarlijkse donatie is welkom om het groene hart van het dorp nog aantrekkelijker te maken. U kunt zich als vriend van de stichting aanmelden via info@groenehartmariahout.nl.