De Jeugd3daagse in 2019
De Jeugd3daagse in 2019 Foto: Marcel van de Kerkhof (BD)

Inschrijven Jeugd3Daagse Festival van start

Kinderen & Tieners

Aarle-Rixtel - De Jeugd3Daagse in Aarle-Rixtel gaat dit jaar door! Wel iets anders dan normaal; ze houden het kleiner en compacter. Dat betekent dat ze voor alle kinderen in Aarle-Rixtel één supergave dag organiseren rondom het terrein van De Dreef en de Scouting Aarle-Rixtel. Iedere dag zijn andere kinderen aan de beurt. 

De indeling is als volgt: Dinsdag 31 augustus: kinderen uit groep 1 en 2. Woensdag 1 september: kinderen uit groep 3, 4 en 5. Donderdag 2 september: kinderen uit groep 6, 7 en 8

Natuurlijk maken ze er een feestje van! Denk aan een springkussen, stormbanen, een buikschuifbaan en heel veel andere gave activiteiten. En ze zorgen ook voor een goed gevulde buik! Uiteraard doen ze dat allemaal volgens de op dat moment geldende richtlijnen.

Inschrijven kinderen en vrijwilligers
Inschrijven kan vanaf nu en tot dinsdag 15 juni via het inschrijfformulier op www.jeugd3daagse.nl. Meedoen kost €5,00 per kind. Vrijwilligers voor het begeleiden van groepjes en activiteiten zijn ook welkom. Zij kunnen zich ook inschrijven via www.jeugd3daagse.nl.

Team Jeugd3daagse Aarle-Rixtel heeft er enorm veel zin in! Hopelijk jij ook?!