Historische foto van de Kapelstraat in Beek en Donk
Historische foto van de Kapelstraat in Beek en Donk

Fototentoonstelling Kapelstraat en Lindenlaan

Algemeen

Beek en Donk - Komend najaar organiseert Heemkundekring de Lange Vonder in Beek en Donk een fototentoonstelling over (oud-)bewoners van Kapelstraat en Lindenlaan. De in beeld gebrachte periode gaat zover mogelijk terug in de tijd tot ca. 1980. Gezocht worden vooral familie-en gezinsfoto’s van (oud-)bewoners. Maar ook foto’s van het straatbeeld uit die tijd zijn welkom.

Het verzoek voor foto’s richt zich nu vooral op bewoners, of hun kinderen, waarmee al eerder contact is geweest maar die nog niet hebben gereageerd. Of aangegeven hebben niets te hebben. De ervaring leert dat met wat zoeken toch best wel foto’s opduiken waarvan men het bestaan niet meer wist. Dus toch maar eens even kijken in die oude albums, weggestopt op zolder of oude kast. En zeg niet te snel: ‘da’s niks voor de tentoonstelling’.

Heb je wat gevonden, neem dan contact op met: Annie Schepers-van Bussel, Margrietstraat 6, Beek en Donk. Tel. 06-3305 3870
of Toon Leenders, Koppelstraat 86, Beek en Donk. Tel. 06-2285 6889. Ze lenen de foto’s graag even om daar een goede scan van te maken.