Afbeelding

RC De Oude Molen verkoopt pioenrozen

Algemeen

Beek en Donk - Leden van Rollerclub De Oude Molen gaan donderdag 17 en vrijdag 18 juni tussen 17.00 en 21.30 uur op pad om, huis aan huis, pioenrozen te verkopen. Deze prachtige, grote en in dit geval rode rozen worden in bosjes van 5 stuks aangeboden voor €5,00. Voldoende om een mooie vaas te vullen en tevens sponsort u hiermee de vereniging om een aantal intensieve trainingsdagen mogelijk te maken.

Na lang stil te hebben gelegen vanwege corona zijn alle rijdsters van RC de Oude Molen weer hard aan het trainen, zowel binnen als buiten. Er wordt veel gebruik gemaakt van de buitenbaan en deze is hard toe aan een onderhoudsbeurt. Dit brengt de nodige kosten met zich mee. Om zo optimaal mogelijk te kunnen trainen is het belangrijk dat de baan wordt opgeschuurd zodat ze nog harder kunnen trainen.

Dus op donderdag 17 en vrijdag 18 juni gaan al onze leden op pad door Beek en Donk om deze pioenrozen te verkopen. Gaat de deurbel op 17 of 18 juni, doe vooral open en koop een of meerdere bosjes rozen, waarmee u uw huis en uw humeur weer helemaal in de zomerstemming brengt! Het is ook mogelijk om pioenrozen te kopen bij de rollerhal (Lage Heesweg 2) op dezelfde dagen en tijden.