Yvonne van Boekel
Yvonne van Boekel

Help mee en doneer voor Stichting Het Vergeten Kind

Algemeen

Laarbeek - Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld maar helaas geldt dit niet voor alle kinderen in ons land. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Help je mee? In september gaat Yvonne van Boekel uit Aarle-Rixtel vier dagen hardlopen met afstanden van een ½ marathon tot 60 km. Alle sponsorgelden die worden opgehaald zijn voor Het Vergeten Kind.

Om zoveel mogelijk in te zamelen vraagt ze jouw hulp. Natuurlijk is het ook een extra motivatie voor haarzelf om alles eruit te halen om zo goed mogelijk te presteren. Hoe werkt het?
Doneer via de actiepagina een bedrag dat je zelf uitkiest. Alle bijdrage zijn welkom, al is het maar een euro. Tevens een oproep voor alle bedrijven in Laarbeek om mee te helpen. Hiervoor zijn speciale mogelijkheden, neem hiervoor contact op met 06-10923619. De dank van Yvonne is groot en die van de kinderen nog groter: actie.hetvergetenkind.nl/actie/yvonne-van-boekel.