Martijn van den Baar (rechts) en de nieuwe voorzitter Laurenz Hagendoorn.
Martijn van den Baar (rechts) en de nieuwe voorzitter Laurenz Hagendoorn.

Martijn van den Baar erelid bij C.V. De Raopers

Algemeen

Lieshout – Martijn van den Baar is afgelopen maandag tijdens de algemene ledenvergadering benoemd tot erelid van carnavalsvereniging ‘De Raopers’. Uit handen van de kersverse voorzitter Laurenz Hagendoorn kreeg Martijn een speciale onderscheiding die bij deze bijzondere titel behoord. Martijn is lid geworden van de vereniging in 1994 en is actief betrokken bij de carnavalsvereniging en heeft zich op verschillende vlakken ingezet voor het welzijn van de Raopers.

Martijn was adjudant in het seizoen 2015/2016, drie jaar voorzitter, lange tijd lid van de raad van elf, jeugdcommissie, deelgenomen in verschillende prinsencommissies, zijn creatieve activiteiten zijn terug te vinden in de Raopersglossy ‘De Flats’, ontwerpen onderscheidingen, fotografie en een hoop andere dingen. C.V. De Raopers dankt Martijn voor zijn inzet en hopelijk kan zij nog lang een beroep doen op zijn kennis en kunde ten aanzien van het organiseren van het carnavalsfeest in Raopersgat.

Verder werd tijdens de algemene ledenvergadering de nieuwe voorzitter gekozen, Laurenz Hagendoorn neemt de hamer over van Martijn van den Baar. Martijn doet hierin een stapje terug maar blijft wel lid van het bestuur. Ook werd er alvast vooruit gekeken naar het seizoen 2021/2022, de inzet is om weer een normaal seizoen te kunnen draaien, de prinsencommissie is samengesteld en al volop aan het werk om een nieuwe prins voor de Raopers te kiezen.