Afbeelding

Gezellige fotowandelpuzzeltocht Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Op zondagmiddag 13 juni was er een mooie fotopuzzeltocht uitgezet voor wandelaars. Leden en niet-leden van de Seniorenvereniging Beek en Donk konden zich inschrijven.

De start was bij Café de Tapperij met een kopje koffie of thee. Daar werd de route met foto’s uitgedeeld en iedereen kon zelf bepalen wanneer ze aan de wandeling van bijna vier kilometer begonnen. In totaal waren er 44 liefhebbers. Het zonnetje scheen zeer uitbundig. In vergelijking met vorig jaar, toen het weer een stuk kouder was, was het nu prachtig wandelweer.

De tocht was prima uitgezet door Francien Vereijken met een duidelijke routebeschrijving. De foto’s herkennen bleek wat lastiger want bijna niemand wist alle foto’s te ontdekken. Onderweg werden enkele deelnemers zelfs aangesproken door mensen die vroegen wat er te doen was: er kwamen nogal wat wandelaars door hun normaal zeer rustige straat.

Na het bekende nakaarten met een drankje erbij, wederom bij Café de Tapperij, ging iedereen zeer tevreden weer huiswaarts. Mocht u de tocht ook een keer willen wandelen of voor meer informatie, zie de website: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.