De drie winnaars van de EK-taarten

Twintig personen voorspellen goede rust- en eindstand Nederland-Oostenrijk

Algemeen

Laarbeek - Ongeveer 350 voorspellingen werden er donderdag 17 juni gedaan op de Facebook- en Instagrampagina van MooiLaarbeek. Gevraagd werd om de rust- en eindstand te voorspellen. Juiste voorspellingen maakten kans op een EK-taart van Bakkerij ‘t Bakkertje uit Beek en Donk.

Van die 350 inzendingen waren er maar liefst 20 personen met de goede voorspelling (1-0 ruststand, 2-0 eindstand). Zoals in de social media post aangegeven wordt er bij meer dan drie goede antwoorden geloot.

De winnaars van de EK-taart (na loting) zijn:
• Ruud Fransen
• Ilfie Klomp
• Anita van der Horst

De winnaars kunnen contact opnemen met Bakkerij ‘t Bakkertje (tel. 0492-380174) om de taart te bestellen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Komende zondag (18.00 uur) kan er opnieuw een voorspelling gedaan worden voor de wedstrijd van maandag (18.00 uur): Noord-Macedonië - Nederland. Dan wordt gevraagd om de juiste eindstand te voorspellen en de minuut waarin het eerste doelpunt wordt gescoord. De drie met de juiste voorspelling en die het dichtst bij de juiste minuut zitten, winnen een EK-taart van Bakkerij ‘t Bakkertje.