Winnaars EK-taarten Noord-Macedonië - Nederland

Algemeen Sport

Laarbeek - Via de social media kanalen van MooiLaarbeek kon de wedstrijd Noord-Macedonië - Nederland worden voorspeld. Gevraagd werd naar een voorspelling van de eindstand en de minuut van het eerste doelpunt.

Vijf personen waren er allemaal even dichtbij. Zij voorspelden een 0-3 overwinning én het openingsdoelpunt van de wedstrijd in de 23ste of 25ste minuut. Het was Memphis Depay die Nederland naar 0-1 schoot in de 24ste minuut. Uiteindelijk won Nederland na twee goals van Wijnaldum met 0-3.

Bakkerij ‘t Bakkertje geeft drie EK-taarten weg bij iedere wedstrijd van het Nederlands elftal. Na loting hebben gewonnen:
• José Vogels
• Mike Verstegen
• Manuela Bosveld

De winnaars kunnen contact opnemen met Bakkerij ‘t Bakkertje (tel. 0492-380174) om de taart te bestellen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Komende zaterdag (12.00 uur) kan er opnieuw een voorspelling gedaan worden voor de wedstrijd van zondag (18.00 uur). Nederland speelt dan in de 1/8e finale. De tegenstander is op dit moment nog niet bekend. Naast drie EK-taarten van Bakkerij ‘t Bakkertje, wordt dan ook een EK-bal van Sportshop Laarbeek weggegeven.