Weer actie bij BC Lieshout.
Weer actie bij BC Lieshout.

Badminton Club Lieshout bijna weer normaal

Sport Sport

Lieshout - Na een hele lange periode kunnen de bestuursleden van Badminton Club Lieshout elkaar eindelijk weer treffen. Na maanden van online overleg heeft het bestuur de knoop doorgehakt en gaat ze vanaf heden weer fysiek vergaderen. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar een normaal verenigingsleven.

Corona heeft het verenigingsleven fors verstoord. Ook dat van Badminton Club Lieshout. Niet alleen konden de sporters niet fysiek sporten ook kon het bestuur van de vereniging niet meer fysiek bij elkaar komen. Het afstemmen van zaken, wat in deze moeilijke periode van extra groot belang is, kon alleen telefonisch en/of digitaal. Iedereen die regelmatig digitaal vergadert weet dat dat echt anders is. Digitaal vergaderen is meer zenden en ontvangen. Van echt overleg is duidelijk minder sprake.

Uitdeuken
Om die reden is het bestuur van Badminton Club Lieshout erg blij dat ze weer fysiek kan (en mag) vergaderen en dus weer meer in echt in overleg kan. Corona heeft immers behoorlijke deuken in de florerende verenging geslagen, die zo snel mogelijk weer uitgedeukt moeten worden. Zo moet (vooral bij de senioren) de animo om te komen sporten weer aangewakkerd worden en moet de groei van de jeugdafdeling weer naar de snelheid van pre-corona.

De stap om de maandelijkse bestuursvergaderingen weer fysiek te gaan doen, wordt dan ook gezien als grote stap naar een nieuw normaal. Een normaal dat men nog kent uit begin 2020 en de jaren er voor. Met vol-bezette speelavonden bij de senioren, met een groeiende jeugdafdeling, met volop strijdende competitieteams, met een gezellige tribune en kantine bezetting en met volop nevenactiviteiten. Het bestuur van Badminton Club Lieshout zal er, nu het weer kan, (weer) alles aan doen om deze oude tijden te laten herleven.