Afbeelding

Blokfluitklas geeft een concertje

Algemeen

Beek en Donk - Hoe leuk is het om aan het einde van het schooljaar een afsluitconcertje te mogen verzorgen voor ouders, opa’s, oma’s en broertjes en zusjes? Op vrijdagavond 2 juli heeft de blokfluitklas onder leiding van juf Fenne de Jong een prachtig concertje gegeven in het café van Muziekcentrum het Anker. 

Er wordt enthousiast gemusiceerd en al snel blijkt dat harmonie O&U een getalenteerde blokfluitklas heeft. Vol verve spelen de jonge musici onder andere een canon uit Blokfluitland, een methode voor blokfluit, deel 2!

Na het concertje en onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja met een lekker stukje cake wordt er door de ouders nog gezellig na gekletst, terwijl de jonge muzikantjes op ontdekkingsreis gaan en een levensecht Anker ontdekken. Over enkele weken begint de vakantie pas echt, maar intussen kijken de leerlingen erg uit naar de instrumentencarrousel die op 14 juli plaatsvindt. En als beloning voor hun enthousiaste inzet van het afgelopen schooljaar krijgen ze een welverdiend certificaat uitgereikt. Dit laatste vindt plaats op vrijdag 23 juli aan het einde van de laatste les.